8 januari 2014

fortsätter vara produktiv i min ilska gentemot odd

Det är så typiskt att serier som är "kvinnliga" och gjorde för kvinnor avfärdas som löjliga och dåliga, som att de inte peppar tillräckligt eller liknande. Ifall de bara innehåller "tjejgrejer" så är de töntiga. Vet ni vad jag tycker är töntig? Band of Brothers.

Liksom vadå? En serie med massa amerikanska män som tränas inför andra världskriget och ska slåss massa? Det är väl inte alla killars dröm att bli soldater? Asså gud kan de sluta ploja runt med sina exploderande metallbitar och fåniga små hattar... pallar inte.

Jag tycker också att Entourage är töntigt. Vadå en kan ju inte förlita sig på att kunna glida runt på sin kända kompis privilegier? Jag tycker det är hemskt att förminska män på detta sätt, som om de inte kan göra en egen karriär?

Och vadå typ Two and a Half Men? Asså så himla, himla äckligt liksom att ligga med massa tusen kvinnor det är ingen någonsin som har tyckt att det är coolt att ligga med folk? Dessutom, varför behöver Alan först bo hos sin bror och sedan när brorsan dör ha en miljonär som kommer och försörjer honom? Det är så himla förminskande. Som att han inte kan göra något annat än ta hand om sin son?

Aja ni fattar.
Kan vi snälla börja kritisera alla typiska "manliga" kulturyttranden också?
Och förresten var Odds inlägg ett typexempel på dubbelbestraffning, glömde nämna det.

/kusin F

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, här kommenterar vi med respekt och utan härskartekniker tack!